Aktiviteter / Familiedag 2017
 
 
 
 

Familiedag 2017

JUNI 2017
Først skal der lyde en stor TAK til alle som gjorde familiedagen mulig.
Vi takker alle, som valgte at støtte vores lille forening, så vi igen i år kunne invitere vores PND familier til en fest i børnehøjde. En særlig tak til de frivillige, som tog vejen til Nordjylland og hjalp med at gøre dagen til noget særligt.
 
Den 3. juni mødtes 10 familier på Hvide Klit i Sæby til en sjov piratfest. Hvide Klit ligger smukt på stranden. Foran den store lejrskole vajede Jolly Roger i flagstangen, så ingen var i tvivl om, at piraterne var gået i land. Og snart kom de små landkrabber i piratskole.
Alle bestod de mange prøver og fandt til sidst den gemte skat, med de kæmpe store slikposer.
 
Ingen pirat uden en flot tatovering. Tortuga Tattoo havde travlt i deres shop, så det blev til mange flotte og seje tegninger på arme og ben, som kunne foreviges ved den super flotte fotovæg.
 
I det kreative værksted blev der malet og pyntet skattekister til de personlige små skatte, når der ikke blev hoppet i den seje pirathoppeborg eller kæmpet ude på rundboldbanen mod forældre og bedsteforældre.
 
På Børnerådet kom der mange gode forslag til kommende arrangementer, som vi skal kigge nærmere på. Tak for alle jeres fantastiske gode input.
 
Søndag stod vores egen skønne tante Tut for en underholdende sørøverdyst og alle fik rørt sig i det flotte omgivelser.
 
Det var en skøn weekend, så tak til alle som gør et kæmpe arbejde, for at vi kan mødes. Det betyder ubeskriveligt meget at være sammen med andre, som lever med de samme udfordringer. Vi lærer meget, når vi tilbringer tid sammen.
 
Tak til for de flotte sponsorater fra MENY Saltum, KIMS og FAXE. Tak til Pauli for Popcorn og Slush Ice. Tak til Marcus og Amalie for underholdning til ungerne. Og tak til Louise og Sofie for køkkenhjælp. I er alle guld værd.