Aktiviteter / Familiedag 2012

Familiedag 2012

Den 20. oktober 2012.
Årets Familiedag blev afholdt på Axelhus, Fyn.

Hele 14 PND familier havde fundet vej til Fyn, det må siges at være et rigtig flot fremmøde. Vejret viste sig fra sin bedste side på denne solrige efterårsdag. En flok glade børn, der aldrig før har været samlet, havde en herlig dag. Der blev hoppet på hoppeborg, gynget på gynger, spillet fodbold og leget på den naturskønne grund. Klovnene Olga og Monsi underholdte ungerne og styrede den lille fiskedam med små pakker. Popcorn poppede i haven og blev nydt af store og små. Ballonmanden lavede i vildeste balloner, mens Camilla malede de skønne ansigter. Børnene tegnede og malede selv i det lille kreative værksted. Mere kreative var børnene i Cupcake værkstedet, hvor de skabte de flotteste små kager, pyntet med fondant og andet pynt fra Dr. Oetker. Senere på aften var der hygge med hjemmebiograf og nye venskaber.

Der var glædeligt gensyn blandt de voksne, og nye familier blev budt velkommen i ”familien”. Samtaler gik lystigt om løst og fast, men der var også en masse erfaringsudveksling – som også kom til udtryk under diverse køkkentjenester. Der blev lavet dejligt mad i fælleskab, hvor forskellige LP (lav protein) opskrifter blev prøvet af.

Den årlige generalforsamling fik godt, med nye tiltag og et nyt bestyrelsesmedlem, velkommen til Louise Borggaard Clausen. Tusind tak til Jette Lykkegaard for hendes 1 år i bestyrelsen, og til Linn for hendes 2 år. Linn forsætter dog i bestyrelsen som suppleant, hvilket er meget glædeligt. Annika, Anne Marie og Anja forsætter på deres poster. Referat af generalforsamlingen kan læses her.

Tak til alle der gjorde dag så god, tak til forældre får hyggeligt samvær. Tak til alle unger, som gjorde dagen glad og speciel. Tak til bedsteforældre som knoklede og var en uvurderlig hjælp for os. Tak for underholdningen fra Dybdalerne som gik rent ind. Tak til ALLE dem der har hjulpet os med sponsorgaver, se hvem der rakte os en hånd her. Tak til Morten for kød og Ingrid, Else og Lene for gaver og pynt.

Vi glæder os til næste gang, vi ses…
 
(billederne kan også ses under vores galleri)